Апельсинова сальса – соус для мяса і риби

Апельсинова сальса – соус для мяса і риби – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Апельсин – 4 шт.
Соєвий соус – 20 мл
Бальзамічний оцет – 10 мл
Лимон – 1 зубчик
Імбир – 5 г
Часник – 3 г
Мед – 1 дес.л.

Як приготувати Апельсинова сальса – соус для м’яса і риби

Соуси відіграють велику роль в кулінарії. Вони роблять страви більш привабливими, приємними по консистенції, смаку і аромату. Допомагають урізноманітнити асортимент страв з одного і того ж сировини. Сонячна, апельсинова сальса додасть рибі особливий шарм.

Покроковий рецепт