Апельсиновий пиріг з кремовою начинкою

Апельсиновий пиріг з кремовою начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріг з апельсиновим кремом – швидка і смачна випічка з гарною подачею.

Інгредієнти

Для основи:
Цукор – 30 г
Борошно – 40 г
Розпушувач – 0,25 ч. л.
Яйце – 1 шт.
Вершкове масло – 30 г
Для крему:
Апельсиновий сік – 200 мл
Цукор – 150 г
Яйця – 4 шт.
Борошно – 60 г
Сіль – щіпка
Цедра апельсина – 1 ч. л.
Прикраса:
Апельсин – 1 шт.
Шоколад – 4 кубики

Як приготувати Апельсиновий пиріг з кремовою начинкою