Бабушкін салат з капусти з морквою і яблуком

Бабушкін салат з капусти з морквою і яблуком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Улюблена страва нашої сім’ї, рецептом поділилася моя вчителька в школі на уроці праці. Минуло багато років, але салат не втрачає актуальності. Готувати його простіше простого.

Інгредієнти

Капуста білокачанна – 1шт близько 1,5 кг бажано вибрати щільний качан із солодкуватими листами
Морква – 2 шт середнього розміру
Яблуко – 2 шт середнього розміру Вибираємо соковитих яблука кисло-солодких сортів
Столовий оцет 3% – 1 ст. ложка можна взяти яблучний
Олія соняшникова – 3 ложки краще брати не рафінована, запашне
Цукор – 2 ст. ложки
Сіль – 1 ст. ложка без гірки
сік часнику – 2-3 зубчики
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка без гірки
Вода – 0,5 склянки

Як приготувати Бабусин салат з капусти з морквою і яблуком