Улюблена страва нашої сім’ї, рецептом поділилася моя вчителька в школі на уроці праці. Минуло багато років, але салат не втрачає актуальності. Готувати його простіше простого.
Інгредієнти
Капуста білокачанна – 1шт близько 1,5 кг бажано вибрати щільний качан із солодкуватими листами | |
Морква – 2 шт середнього розміру | |
Яблуко – 2 шт середнього розміру Вибираємо соковитих яблука кисло-солодких сортів | |
Столовий оцет 3% – 1 ст. ложка можна взяти яблучний | |
Олія соняшникова – 3 ложки краще брати не рафінована, запашне | |
Цукор – 2 ст. ложки | |
Сіль – 1 ст. ложка без гірки | |
сік часнику – 2-3 зубчики | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка без гірки | |
Вода – 0,5 склянки |
Як приготувати Бабусин салат з капусти з морквою і яблуком
Сторінка: 1 2