Баклажани на зиму Гострі

Баклажани на зиму Гострі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Даю пропорції на невелику кількість салату, приготуйте на пробу, якщо вам сподобається, то просто збільшуйте пропорції і готуйте із задоволенням! Вихід 1,5 літра.

Інгредієнти

баклажани – 1 кг не великі
перець болгарський – 350 гр краще червоний
перець пекучий – 1 шт полугорький або вогник
часник – 100 гр вага чищеного
цукор пісок – 4 ст. л.
оцет 9% – 70 – 80 гр столовий
масло рослинне – 100 гр соняшникова
сіль – 1,5 ст. л.
кріп – 1 пучок додайте за бажанням

Як приготувати Баклажани на зиму “Гострі”