Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні

Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дивовижні пишні оладки як не можна до речі підходять для раннього сніданку. Прекрасно підходять для готування на 14 лютого, дитяче свято або на Масляну!

Інгредієнти

сколотин (або кефіру) – 2 склянки
стиглий банан або бананове пюре – 2 маленьких або 1 великий (якщо пюре – близько 1 чашки) плюс додаткове для нарізки зверху млинців
полуниця – додатково для подачі
яйця – 2 шт.
несолоного масла, розтопленого і злегка охолодженого – 3 столові ложки
стого ванільного екстракту – 2 чайних ложки
універсальної борошна або білої цільнозерновий борошна – 1 чашка
вівсяного борошна – 1 1/2 чашки
цукрового піску – 1 / 4 склянки
розпушувача – 1 столова ложка
харчової соди – 1/2 чайної ложки
солі – 1/2 чайної ложки

Як приготувати Бананові оладки на кефірі і вівсяному борошні