Безе з фісташками

Безе з фісташками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Курячий білок – 4 шт.
Цукор – 200 г
Лимонний сік – 5-6 крапель
Фісташки – приблизно 50 г

Як приготувати Безе з фісташками

.

Покроковий рецепт

Фісташки дрібно порізати. (Краще, попередньо, фісташки очистити від лушпиння, так як вона гірчить). Як швидко почистити фісташки?

Білки збити в піну. Додати цукор, кілька крапель лимонного соку. Знову збити вже в міцну піну (до піків). На збивання 1 білка у мене йде приблизно 3-4 хвилини, відповідно, 4 білка я збивала хвилин 15 хвилин (у середньому). Додати ванілін.

У збиті білки додати фісташки і акуратно, щоб білки не осіли, перемішати. Перекласти білкове тісто в пакет або кондитерський мішок (зрізати куточок, якщо ви використовуєте кульок) і відсадити. Сушити безе в духовці при температурі 80-100 З близько 1-1,5 годин (залежно від розміру).

Безе в розрізі. Дуже смачне!
Приємного апетиту!