Борщ з буряком нарізаною соломкою, на мясному бульйоні

Борщ з буряком нарізаною соломкою, на мясному бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Серед усіх страв української кухні, борщ, по праву, можна назвати самим популярним.

Інгредієнти

Вода – 3 л.
Буряк – 1 шт.
Морква – 1,5 шт.
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Картопля – 6 шт.
Ребро свиняче – 300 гр
Качине крило – 2 шт.
Томатний сік – 0,5 л.
Капуста – 300 гр
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Лавровий Лист – 1 шт.

Як приготувати Борщ з буряком нарізаною соломкою, на м’ясному бульйоні