Борщ з квасолею – ситний суп з чоловічим характером

Борщ з квасолею – ситний суп з чоловічим характером – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найпринциповіше в борщі: правильно підготувати буряк і зробити засмажку. Зажарка хоч і додає калорійності, але обов’язкова. Без неї смак супу не так насичений.

Інгредієнти

м’ясо – 400 г свинина або яловичина на кості
буряк – 2 шт невеликі
морква – 1 шт
цибуля – 2 шт
томатна паста – 2 ст. ложки
лимонна кислота – щіпка
капуста білоголова свіжа – 300 г
картопля – 3 шт середній
сіль – за смаком
сметана для подачі

Як приготувати Борщ з квасолею – ситний суп з чоловічим характером