Десерт із зефіру з молочним шоколадом

Десерт із зефіру з молочним шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Десерт із зефіру з молочним шоколадом

Це солодке блюдо з додаванням топленого молочного шоколаду і зефіру, запеченого в духовці, підкорить вас і ваших дітей. Додайте трохи крекерів, фруктів і печива для занурення, і у вас вийде повноцінний десерт, який готують всього за 10 хвилин.
300 грам зефіру (маршмеллоу);
200 грам молочних крапель;
крекери, печиво і фрукти для сервірування.
1. Розігрійте духовку до 220 градусів.
2. Висипте шоколадні краплі в глибоку форму для випікання.
3. Поставте шоколад в духову шафу на три хвилини.
4. Зефір викладіть зверху шоколаду. Надішліть випікати на дві хвилини, щоб він підрум’янився.
5. Подавайте відразу з крекерами, печивом і фруктами для занурення.