Десертний салат з вишні і персиків

Десертний салат з вишні і персиків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий літній фруктовий мікс з йогуртом, який ідеально підійде як для шведського столу на сніданок або як нежирного десерту. Вино, персики і вишні з ложкою медового грецького йогурту.

Інгредієнти

персики – 400 г розрізані навпіл, без кісточок, потім тонко нарізаний
вишня – 400 г без кісточок і розрізані навпіл
меленої кориці – 1 чайна ложка
червоного вина – 2 склянки недорогого, типу Мерло
цукрової тростини – 3/4 склянки
простого знежиреного грецького йогурту – 1 1/2 чашка
ванільного екстракту – 1 чайна ложка
якісний мед – за смаком

Як приготувати Десертний салат з вишні і персиків