Інгредієнти
|
Для листкового тіста: – |
|
Вода – 2 — 4 столові ложки крижаної води |
|
Борошно – 2 склянки |
|
Цукор – 2 столові ложки |
|
Сіль – щіпка |
|
Вершкове масло – 100 г холодного несолоного |
|
Розпушувач – 1 чайна ложка |
|
Жовток курячий – 1 жовток, збитий з 1 столовою ложкою води |
|
Для начинки: – |
|
Соус – 1 склянка соусу (будь-для соковитості) |
|
Морква – 1 / 2 чашки нарізаної вареної |
|
Кукурудза – 1 / 2 склянки |
|
Горох – 1 / 2 склянки |
|
Індичка – 3 / 4 склянки рубленого м’яса індички (відварений) |
|
Сіль – за смаком |
|
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Домашній пиріг з начинкою з овочів і м’яса