Домашнє морозиво фруктове

Домашнє морозиво фруктове – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати домашнє морозиво Фруктове

Літній період давно закінчився, але бажання перекусити морозивом ніколи не йде. Особливо, коли рецепт простий, легкий і доступний, а саме морозиво має прекрасний смак.

Харчова цінність однієї порції морозива:
Енергія 80 ккал,
Білків – 1,3 м,
Жирів – 2,5 м,
Вуглеводів – 15 р.

Інгредієнти на 6 порцій:
2 очищеного банана,
Пачка чорниці (або інших фруктів, ягід),
6 кубиків темного шоколаду.

Приготування: банан нарізати скибочками, заморозити. Чорниця або будь-який інший фрукт або ягоду також заморозити. Коли інгредієнти заморожені, помістіть їх в блендер і змішайте разом. Морозиво повинно мати кремоподібну консистенцію. Покласти в келих і прикрасити м’ятою, свіжими фруктами і тертим темним шоколадом. Приємного апетиту!