Довга бакинська – холодний суп

Довга бакинська – холодний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бакинська довга – страва азербайджанської кухні, що представляє собою кисломолочний суп. Час приготування займає менше 50 хвилин, а замість окрошки на столі з’явиться нове літнє блюдо!

Інгредієнти

будь-який кисломолочний продукт, добре підходять нежирний кефір або кисле молоко – 1,6 літра
рис сирої – половина склянки
яйце – 1 штука
вершкове масло або маргарин – 100 грам
борошно – 2 столові ложки
вода кип’ячена – .
сметана – 600 грам
сіль і перець – за смаком
Із зелені:
тархун – трохи
кінза, шпинат, петрушка, щавель, кріп, бадилля буряка, суха і свіжа м’ята – по одному пучку

Як приготувати Довга бакинська – холодний суп