Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром

Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром – корисний і дуже смачний сніданок. Займає в приготуванні трохи більше часу, ніж звичайний омлет, але результат того вартий.

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Кабачки – 1 шт.
Яйця – 4 шт.
Ковбаса варена – 100 р.
Молоко – 50 мл
Сир твердий – 100 р.
Розмарин – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром