Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком

Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В Італії фріттата є популярним ранковим блюдом, яке нагадує традиційний пишний омлет, правда, є і деякі відмінності. Ситну фріттату можна приготувати з пастою, горошком і перцем.

Інгредієнти

гілочки свіжого чебрецю – на свій смак
заздалегідь відварена паста – 260 г
тонкомолота сіль морська – на свій смак
сирі яйця курячі великі – 7 штук
ароматне масло оливкове – на свій смак
сир тертий будь-якого твердого сорту – 210 г
великий перець солодкий – 1 шт. болгарський (жовтий або червоний)
горошок зелений – 2 жмені

Як приготувати Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком