Фріттата з шпинату і сиру з овочевим салатом

Фріттата з шпинату і сиру з овочевим салатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легка, ароматна фріттата з сиром фета і шпинатом. Прекрасний пізній сніданок або вечерю у вигляді запеченого омлету з овочами!

Інгредієнти

яйця – 8 штук
молоко – 1/4 склянки
сушеного орегано – 1 ч. л.
кріп – 1 / 2 ч. л.
чорного перцю – 1/2 ч. л.
паприка – 1/2 ч. л.
розпушувач – 1/4 ч. л. за бажанням
сіль – щіпка
замороженого нарізаного шпинату – 150 г відталого і повністю висушеного (відіжміть воду з шпинату)
дрібно нарізаної цибулі – 1/2 склянки
нарізаної свіжої петрушки – 1 чашка
нарізаних листя свіжої м’яти – 3 столові ложки
часник рубаний – 3 зубчики
сир фета, подрібнений – жменя
оливкова олія – для смаження
Для салату:
помидлоры черрі – 1 частина
огірки – 1 частина
зелень – кілька гілочок
сіль, спеції – за смаком

Як приготувати Фріттата з шпинату і сиру з овочевим салатом