Фруктова сальса з чіпсами з кориці

Фруктова сальса з чіпсами з кориці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Фруктова сальса з чіпсами з кориці

Ця фруктова сальса солодка, соковита і освіжаюча, подається з найдивовижнішими чіпсами з кориці. Супер цікава закуска або десертний варіант!
50 грам ківі;
100 грам полуниці;
50 грам малини і чорниці;
2 мл липового меду;
2 мл соку лайма;
6 коржів;
30 мл олії;
30 грам цукру;
3 грами меленої кориці.
1. Для фруктової сальси наріжте всі фруктові інгредієнти кубиком. Змішайте їх в глибокій посуді і заправте соком лайма. Після, влийте мед.
2. Для чіпсів з кориці, розріжте кожну корж не кілька частин. Духова шафа прогрійте до максимального показника температури.
3. Змастіть деко маслом і викладіть часточки тортильї в один шар (можливо, вам доведеться випікати їх порціями).
4. Змастіть коржі розтопленим маслом. У маленькій мисці змішайте корицю з цукром і посипте її тортільями.
5. Випікайте 7-10 хвилин до золотистого.
6. Подайте фруктову сальсу з корицею.