Гарбуз запечений з начинкою з шпинату і рікотти

Гарбуз запечений з начинкою з шпинату і рікотти – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Гарбуз, запечена з начинкою з шпинату і рікотти

Скоро свята і саме час починати складати меню, пробувати нові кулінарні ідеї. Представлене страва – це закуска, яку готувати дуже просто. Для її відтворення рекомендуємо купити.

півкілограма м’якоті гарбуза;

пучок шпинату;

півсклянки волоського горіха;

сир Рікотта – 500 грам;

три ложки оливкової олії;

кардамон, сушений чилі і базилік – щіпка.

1. Прогрійте духовку до максимуму.

2. Гарбуз наріжте, так щоб вийшли човники.

3. Волоський горіх подрібніть, використовуючи качалку.

4. Шпинат дрібно нарубаєте і змішайте з сиром.

5. Спеції змішайте разом. Розташуйте овоч на деку. Масло змішайте зі спеціями. Збризніть овоч сумішшю, а поверх розташуйте горіхи. Після, начинку з шпинату і сиру. Знову збризніть маслом і відправте в духовку на півгодини.