Гарбузове кекси з лимонною глазурю

Гарбузове кекси з лимонною глазурю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз – помаранчеве диво, яке піднімає настрій в осінні дні і зимові холоди!

Інгредієнти

Гарбузове пюре – 300 мл
Кокосова стружка – 1/2 склянки
Яйця курячі – 2 шт.
Цукор – 100 — 120 м (в залежності від сорту і солодощі гарбуза)
Ванілін – 1 пакетик
Сіль – щіпка
Сік лимона – 3 столових ложки
Цедра лимона – 1 лимона
Рослинне масло – 80 мл
Розпушувач – 1 чайна ложка
Борошно – 1-1,5 склянки
Для глазурі:
Сік лимона – 2 столових ложки
Цукрова пудра – 70-100 г

Як приготувати Гарбузове кекси з лимонною глазур’ю