Гарбузовий пиріг

Гарбузовий пиріг – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбузове фарби осені в ароматному пирозі

Інгредієнти

гарбуз – 500-600 г
цукор – 1 ст.
борошно – 300 г
яйця – 4 шт.
ванілін – 1 упаковка
цукрова пудра – 2 ст. л.

Як приготувати Гарбузовий пиріг

Дуже швидке і легке в приготуванні гарбузова ласощі сподобається всім домочадцям. Пиріг виходить неймовірно ароматним, смачні, а головне – дуже корисним. Гарбуз містить масу потрібних організму мікроелементи: магній, калій, залізо. Вона покращує зір, нормалізує тиск і травлення, має протизапальну дію.
Блюдо нагадає про теплої осені, допоможе зігрітися зимовим вечором. На його приготування піде не більше півгодини, а результат порадує.

Покроковий рецепт