Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром

Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарбуз подобається не кожній людині, особливо дітям. Але це розмаїття не залишить байдужим нікого, навіть самих маленьких членів сім’ї.

Інгредієнти

Гарбузова м’якоть – 0,5 кг
Морква – 1 середнього розміру
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Картопля – 1 середнього розміру
Вода питна – 0,5 літра
Вершки – 0,5 склянки жирністю до 20%
Сирок – 1 брикет
Соняшникова або оливкова олія – за смаком
Прянощі – на власний розсуд
Сіль – за необхідності
Сухарики – жменя за бажанням

Як приготувати Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром