Голубці з рисом і фаршем, запечені в духовці

Голубці з рисом і фаршем, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для ідеальних голубців з капусти дуже важливо правильно підібрати капусту. Овоч має бути середнього розміру, достатньо щільним, дозрілим, але не жорстким, інакше листя будуть ламатися.

Інгредієнти

Білокачанна капуста – 2-3 кг (1 великий качан) при можливості краще використовувати молоду капусту
Фарш – 1 кг можна використовувати будь на Ваш смак
Цибуля – 2 шт
Морква – 1 шт
Рис длинозернистый – 100 г
Томати у власному соку – 400 г
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Лавровий лист – 1-2 шт
Горошини чорного перцю – 7-10 шт
Вода – 3 л
Рослинне масло – 50 г

Як приготувати Голубці з рисом і фаршем, запечені в духовці