Для ідеальних голубців з капусти дуже важливо правильно підібрати капусту. Овоч має бути середнього розміру, достатньо щільним, дозрілим, але не жорстким, інакше листя будуть ламатися.
Інгредієнти
Білокачанна капуста – 2-3 кг (1 великий качан) при можливості краще використовувати молоду капусту | |
Фарш – 1 кг можна використовувати будь на Ваш смак | |
Цибуля – 2 шт | |
Морква – 1 шт | |
Рис длинозернистый – 100 г | |
Томати у власному соку – 400 г | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком | |
Лавровий лист – 1-2 шт | |
Горошини чорного перцю – 7-10 шт | |
Вода – 3 л | |
Рослинне масло – 50 г |
Як приготувати Голубці з рисом і фаршем, запечені в духовці
Сторінка: 1 2