Гороховий крем-суп з естрагоном

Гороховий крем-суп з естрагоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишукане перше блюдо рекомендується приготувати з замороженого зеленого горошку. А для того, щоб суп придбав ніжний і тонкий смак, в нього можна додати трохи свіжої зелені і вершків.

Інгредієнти

жирні вершки – 180 мл
м’яке масло вершкове солодке – 2 ст. ложки
чорний мелений перець – за смаком
солодкий білий салатний цибуля – 1 головка
листочки свіжого естрагону – 1 невелика жменя
морська сіль дрібного помелу – за смаком
горошок зелений свіжоморожений – 450 г
бульйон міцний курячий – 1,6 літра
картопляні бульби середнього розміру – 3 штуки

Як приготувати Гороховий крем-суп з естрагоном