Гратен з цибулею і креветками під сирною скоринкою

Гратен з цибулею і креветками під сирною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гратен можна готувати з різними інгредієнтами на власний розсуд, наприклад, з солодким луком і креветками.

Інгредієнти

білий перець тонкомолотий – за смаком
королівські креветки заморожені – 550 г
лаймовий сік свіжовичавлений – за смаком
оливкова олія ароматне – чотири ст. ложки
тертий пармезан – 120 г
сушений перець чилі гострий – одна штука
солодкий фіолетовий цибулю салатний – чотири штуки
кам’яна сіль мелкомолотая – за смаком
вершки дуже густі – 230 мл
великі часникові зубці – чотири штуки

Як приготувати Гратен з цибулею і креветками під сирною скоринкою