Грибна юшка з куркою і перловкою

Грибна юшка з куркою і перловкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подавати грибну юшку рекомендується з свіжоприготованим домашнім хлібом, нарізаною городньої густою зеленню і сметаною.

Інгредієнти

лісові гриби сушені – 4 жмені
куряча грудка з шкіркою – 1 шт.
лавровий лист – 3 шт.
крупа перлова – 120 г
суміш з подрібнених перців і кам’яна тонкомолота сіль – за смаком
картопляні бульби – 3 шт. не дуже великі
м’яке вершкове і рослинне масло – для смаження, за смаком
цибуля салатний невеликий – 1 шт.
маленька морква – 1 шт. соковита

Як приготувати Грибна юшка з куркою і перловкою