Грибні оладки

Грибні оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грибні оладки ідеально підходять для дієтичного або вегетаріанського харчування.

Інгредієнти

Гриби – 300гр печериці або гливи
Цибуля ріпчаста – 1шт
Часник – 1.3 зубчики
Сіль – за смаком
Борошно – 50-70 гр
Яйця – 1шт
Масло рослинне – 10мл
Зелень – 1 пучок

Як приготувати Грибні оладки

Один раз приготувавши грибні оладки, ви будете повертатися до неї знову і знову. Рецепт дуже простий, інгредієнти доступні в кожному супермаркеті, а смак незвичайний, смачний і пікантний.

Їх із задоволенням їдять і дорослі і діти, і не дивлячись на те, що гриби досить важкий продукт для шлунка, це блюдо можна використовувати в якості сніданків або перекусів.

Покроковий рецепт

Гриби дрібно порізати, цибулю нашаткувати кубиками, часник видавити через часникодавку.

На сковороду налити рослинне масло, добре розігріти, обсмажити у ньому цибулю.

Додати часник, зелень, сіль, потім гриби. Ретельно перемішуючи вміст сковороди трохи прижарить всі інгредієнти.

Сковороду накрити кришкою, зробити маленький вогонь і тушкуйте так, щоб гриби пустили сік.

Кришку зняти і готувати до тих пір, поки вся рідина не випарується, постійно помішуючи, щоб гриби не пригоріли.

Вміст перекласти в миску, остудити, додати яйце і борошно перемішати. Вийде тісто з грибами.

Грибні оладки смажити на оливковій олії на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Подавати до столу зі сметаною, притрусивши січеною зеленню.

При подачі до столу грибні оладки потрібно приправити сметаною або білим соусом.