Для того, щоб грибний суп вийшов наваристим і дуже ароматним, його рекомендується готувати з курячої тушки найкращої якості, в якій міститься мінімальна кількість жиру.
Інгредієнти
гілочки свіжого кропу – три штуки | |
морська сіль дрібного помелу – за смаком | |
міцний курячий бульйон – два літри | |
просеянная пшеничне борошно тонкого помелу – 120 г | |
картопляні бульби невеликого розміру – три штуки | |
куряча тушка невелика – одна штука | |
цукровий пісок – третина ч. ложки | |
велике куряче яйце сире – одна штука | |
морква соковита дрібна – одна штука | |
фетучіні або інша паста – 180 г | |
перець чорний горошком – п’ять штук | |
суміш лісових заморожених грибів – одна жменя | |
стебла селери – дві штуки | |
ріпчасту соковитий цибуля дрібний – одна штука | |
лавровий лист – одна штука |