Грибний ароматний суп з овочами

Грибний ароматний суп з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб грибний суп вийшов наваристим і дуже ароматним, його рекомендується готувати з курячої тушки найкращої якості, в якій міститься мінімальна кількість жиру.

Інгредієнти

гілочки свіжого кропу – три штуки
морська сіль дрібного помелу – за смаком
міцний курячий бульйон – два літри
просеянная пшеничне борошно тонкого помелу – 120 г
картопляні бульби невеликого розміру – три штуки
куряча тушка невелика – одна штука
цукровий пісок – третина ч. ложки
велике куряче яйце сире – одна штука
морква соковита дрібна – одна штука
фетучіні або інша паста – 180 г
перець чорний горошком – п’ять штук
суміш лісових заморожених грибів – одна жменя
стебла селери – дві штуки
ріпчасту соковитий цибуля дрібний – одна штука
лавровий лист – одна штука

Як приготувати Грибний ароматний суп з овочами