Гуляш із курячої грудки з підливою

Гуляш із курячої грудки з підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для другої страви пропонуємо вам приготувати смачний і ситний гуляш на сковороді з курячої грудки. Таке куряче страва просто приготувати з доступних продуктів.

Інгредієнти

Куряча грудка – 350 гр
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений чорний – за смаком
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Томатний соус – 1 ст. л.
Борошно – 1 ст. л.
Вода – 300 мл
Кріп свіжий – 2 гілочки

Як приготувати Гуляш із курячої грудки з підливою