Гюльчехра – тушкована курка в сметані з прянощами

Гюльчехра – тушкована курка в сметані з прянощами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гульчехра — це дуже ніжна курка, тушкована в сметані (вершках або молоці). В даному блюді обов’язкові спеції.

Інгредієнти

Грудки курчати – бройлера – 3 шт. (філе) приблизно 700 г
Цибуля – 2 середніх головки
Часник – 5 зубчиків
Молоко – 100 мл
Вода – 100 – 150 мл води можна взяти бульйон
Сметана – 5 столових ложок 80 г
Борошно – 1 їдальня ложка 15 г
Приправа хмелі-сунелі – щіпка
Кмин – щіпка
Цукор – щіпка
Сіль – за смаком
Зелений лук – для посипання

Як приготувати Гюльчехра – тушкована курка в сметані з прянощами