Хлібопічка дуже виручає, коли мало часу на готування. Її ще один плюс: ємність, в якій випікається хліб не потрібно змащувати. Як наслідок маємо відсутність шкідливих жирів в страві.
Інгредієнти
Вода – 250 мл | |
Дріжджі – 15 г | |
Цукор – 0,5 ч. л. | |
Сіль – 0,5 ч. л. | |
Кукурудзяна олія – 1 ст. л. | |
Борошно пшеничне вищого сорту – 3 ст. | |
Борошно житнє – 1 ст. | |
Борошно цільнозернові – 1 ст. | |
Насіння льону – 1 ч. л. | |
Вівсяні пластівці дрібного помелу – 1 ст. л. | |
Кунжут – 1 ст. л. | |
Насіння гарбуза – 50 г |
Як приготувати Хліб з дріжджового тіста “Максимум користі”, в хлібопічці
Сторінка: 1 2