Хліб з дріжджового тіста Максимум користі, в хлібопічці

Хліб з дріжджового тіста Максимум користі, в хлібопічці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хлібопічка дуже виручає, коли мало часу на готування. Її ще один плюс: ємність, в якій випікається хліб не потрібно змащувати. Як наслідок маємо відсутність шкідливих жирів в страві.

Інгредієнти

Вода – 250 мл
Дріжджі – 15 г
Цукор – 0,5 ч. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Кукурудзяна олія – 1 ст. л.
Борошно пшеничне вищого сорту – 3 ст.
Борошно житнє – 1 ст.
Борошно цільнозернові – 1 ст.
Насіння льону – 1 ч. л.
Вівсяні пластівці дрібного помелу – 1 ст. л.
Кунжут – 1 ст. л.
Насіння гарбуза – 50 г

Як приготувати Хліб з дріжджового тіста “Максимум користі”, в хлібопічці