Кабачкова ікра без обжарювання для зимового зберігання

Кабачкова ікра без обжарювання для зимового зберігання – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ікра приготована за цим рецептом , схожа на магазинну, з тією лише різницею що вона виходить зернистою. Чудова холодна закуска до свята або ранкового сніданку.

Інгредієнти

Кабачок (чиста вага) – 2 кг
Морква – 1 кг
Цибуля-ріпка – 0,5 кг
Паста томатна – 0,5 кг можна томатний соус
Цукровий пісок – 1 ст. ложка
Оцет 9% – 1 ст. ложка
Масло пісне – 250 мл
Сіль – 3 ст. ложки
Зубчик часнику – за бажанням
Перець чорний і червоний – за смаком

Як приготувати Кабачкова ікра без обжарювання для зимового зберігання