Можна приготувати не тільки цілу качку. Нічим не гірше виходять просто окремо взяті стегенця або грудки, які можна придбати в будь-якому супермаркеті.
Інгредієнти
Качка (гусак) – 1 ціла тушка або грудка, ніжки (обов’язково з шкірою) | |
Айва – 2-3 беріть найбільші плоди | |
мед – 1 ст. ложка | |
сік лимона – 1/2 | |
імбир – 20-30 гр тільки свіжий корінь | |
розмарин – 2-3 гр | |
оливкова олія – 2-3 ст. ложки | |
часник – 3 великих зубчики | |
перець – 3 гр краще суміш перців, свежемолотая | |
сіль – за смаком |
Як приготувати Качка (гусак) ціла з айвою в імбирно-медовій глазурі
Сторінка: 1 2