Качка (гусак) ціла з айвою в імбирно-медовій глазурі

Качка (гусак) ціла з айвою в імбирно-медовій глазурі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Можна приготувати не тільки цілу качку. Нічим не гірше виходять просто окремо взяті стегенця або грудки, які можна придбати в будь-якому супермаркеті.

Інгредієнти

Качка (гусак) – 1 ціла тушка або грудка, ніжки (обов’язково з шкірою)
Айва – 2-3 беріть найбільші плоди
мед – 1 ст. ложка
сік лимона – 1/2
імбир – 20-30 гр тільки свіжий корінь
розмарин – 2-3 гр
оливкова олія – 2-3 ст. ложки
часник – 3 великих зубчики
перець – 3 гр краще суміш перців, свежемолотая
сіль – за смаком

Як приготувати Качка (гусак) ціла з айвою в імбирно-медовій глазурі