Легкий салат з авокадо з горіховою заправкою

Легкий салат з авокадо з горіховою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Легкий салат з авокадо з горіховою заправкою

Цей вітамінний салат із зелених яблук і авокадо під горіховою заправкою ідеально підійде для оздоровчого меню.

– качан будь-якого листового салату (одна штука);

– велике авокадо м’яке (одна штука);

– холодна вода відфільтрована (110 мл);

– велике зелене яблуко кисло-солодкого сорту (одна штука);

– свіжовіджатий сік лимонний (26 мл);

– черешкова селера (одна штука);

– квітковий мед рідкий (12 мл);

– очищені кешью (120 г);

– зелений горошок консервований (36 м).

Яблуко почистити і м’яке авокадо, нарізати ці плоди невеликими кубиками, потім видалити грубі волокна у селери, нашаткувати черешок. Відправити нашатковану селера разом з нарізаними плодами в прозорий салатник, насипати зелений горошок, потім приступити до приготування оригінальної горіховою заправки.

У миску влити свіжовіджатий сік лимона, додати достатню кількість квіткового меду, а також очищені рубані горіхи, збити все блендером, потім влити холодну воду і продовжити процес збивання горіховою заправки.

Промити листовий салат, підсушити його, крупно нашаткувати і відправити в салатник, додати густу горіхову заправку, перемішати приготований вітамінний салат і негайно подавати його до столу.