Ви любите тунця? Спробуйте, це дуже смачна морська риба з сімейства скумбрієвих.
Інгредієнти
Філе тунця – 250 г | |
Шпинат – жменя (приблизно 80 г) | |
Болгарський перець – 1/ 2 шт (близько 100 г) | |
Помідори черрі – 120 г | |
Оливки – 10-12 шт. | |
Цибуля червоний – 1 невелика головка | |
Сік лимона – 2 столових ложки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – 1-2 столові ложки (для смаження) | |
Рослинна олія – 2 столові ложки (для заправки салату) | |
Кунжутне насіння – 2 чайні ложки | |
Чебрець – 1 /2 чайної ложки (сухий) |