Легкий салат з тунцем, помідорами та шпинатом

Легкий салат з тунцем, помідорами і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ви любите тунця? Спробуйте, це дуже смачна морська риба з сімейства скумбрієвих.

Інгредієнти

Філе тунця – 250 г
Шпинат – жменя (приблизно 80 г)
Болгарський перець – 1/ 2 шт (близько 100 г)
Помідори черрі – 120 г
Оливки – 10-12 шт.
Цибуля червоний – 1 невелика головка
Сік лимона – 2 столових ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – 1-2 столові ложки (для смаження)
Рослинна олія – 2 столові ложки (для заправки салату)
Кунжутне насіння – 2 чайні ложки
Чебрець – 1 /2 чайної ложки (сухий)

Як приготувати Легкий салат з тунцем, помідорами та шпинатом