Лимонний манник з ромової просоченням

Лимонний манник з ромової просоченням – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У нашій родині полюбився рецепт з лимоном, присмачений ромової просоченням. Ноти цитруса і ромової баби, поєднання солодкого і кислого – роблять його дуже смачним і незвичайним!

Інгредієнти

Кефір 3,2% – 600 мл
Сметана 15% – 100 грам
Цукор (в тісто) – 1,5 склянки
Цукор (для пудри) – 20 грам
Яйця – 4 штуки
Крохмаль кукурудзяний – 1 стакан
Борошно пшеничне – трохи більше 1/2 склянки іноді я повністю заміняю кукурудзяним крохмалем борошно
Манна крупа – 1,2 склянки тобто склянку і ще трохи менше половини
Вершкове масло – 50-70 грам
Сода – 1,5 чайної ложки
Лимонна кислота – щіпка для гасіння соди
Сіль – за смаком
Цедра лимона/лимонний цукор ( на вибір) – 1 пачка
Ізюм, сушений абрикос – жменя
Ромова просочення – 1 пачка
Насіння кунжуту – 20 грам

Як приготувати Лимонний манник з ромової просоченням