Відмінний свіжий салат для літнього меню.

Інгредієнти
| очищені волоські горіхи — третину склянки |
| помідори черрі — шістнадцять штук |
| оцет темний бальзамічний — половина ст. ложки |
| чорний перець мелений — за смаком |
| рубана свіжа петрушка — одна ст. ложка |
| великі часточки часнику — дві штуки |
| квасоля стручкова — 560 г |
| кам’яна сіль тонкомолота — за смаком |
| горіхове масло — півтори ст. ложки |
Як приготувати Літній салат з помідорами чері і стручкової квасолею
Любителям свіжих і легких салатиків рекомендується приготувати салат з горішками, соковитими помідорами чері і стручкової квасолею.
Покроковий рецепт
Стручкову квасолю промити, видалити у стручків хвостики, потім підготувати каструлі закип’ятити в ній воду, додати сіль.
Пересипати стручкову квасолю в каструлю і варити її приблизно вісім хвилин у киплячій воді, потім вийняти її з допомогою шумівки і перекласти на блюдо.
Поки квасоля остигає, потрібно промити і розрізати помідори на половинки, потім обсмажити всуху волоські горіхи, порубати їх.
Пересипати на блюдо зі стручками квасолі подрібнені горішки, а також рубану зелень, додати половинки помідорів.
Порубати дрібно очищені часникові шматочки, залити оливковою олією, влити бальзамічний оцет, збити все і перелити приготовану заправку на блюдо з літнім салатом, за смаком додати перчик, насипати сіль, подавати до столу.