Маковий торт з маскарпоне

Маковий торт з маскарпоне – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Для тіста:
Мак – 80-100 г
Молоко – 250 мл
Вершкове масло – 300 г (розм’якшене)
Цукор – 200 г
Ванілін – 1 пакетик (або ванільний цукор — 5 г)
Борошно – 200-220 г
Розпушувач – 10 г
Курячий білок – 3 шт.
Сіль – щіпка
Для крему:
Маскарпоне – 350 г
Цукрова пудра – 300 г
Ванілін – 1 пакетик (або ванільний цукор – 5 г)
Мак – щіпка для прикраси
Лохина – 100 г (або інша)

Як приготувати Маковий торт з маскарпоне