Малай кофта – картопляні кульки

Малай кофта – картопляні кульки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачне і цікаве блюдо. Рецепт його привезений з самого південного заходу Індії.

Інгредієнти

Картопля – 5-7 шт.
Борошно – 3 столові ложки
Морква – 1 шт.
Помідори свіжі – 2 шт.
Сир адигейський – 300 гр.
Корінь імбиру – 30 гр.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Перець болгарський – 1 шт.
Йогурт – 300 мл
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки
Мелена зіра – 1 столова ложка
Гарам масала – 1 столова ложка
Куркума – 2 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Зіра – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 2 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Кінза свіжа – маленький пучок
Кардамон зелений – 5 шт.

Як приготувати Малай кофта – картопляні кульки