Ароматний мандариновий джем – свято в баночці.
Інгредієнти
Мандарини – 1 кг | |
Цукровий пісок – 500 г | |
Лимонний сік – 4 ст. л | |
Агар-агар – 15 г |
Як приготувати Мандариновий джем
Покроковий рецепт
Новорічні свята, подарунки, метушня, запах хвої і мандаринів. Як швидко все це проходить і як хочеться зупинити чудове мить. І це можливо! Закрити свято в баночки і діставати його на радість собі і домочадцям в будь-який час року. Мандариновий джем за нашим рецептом так і манить своїм запахом, він з’являється завдяки тому, що джем вариться з цілих мандаринів разом з шкіркою. Саме в ній містяться ефірні олії надають мандаринам чарівний запах. Приготувати його не складе труднощів навіть молодої господині, а якщо залучити до процесу дітей – готування перетвориться на захоплюючий урок кулінарії.