Маринована риба смажена з цибулею у вершках

Маринована риба смажена з цибулею у вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена риба, попередньо замаринована прикрасить ваш вечерю або святковий вечір.

Інгредієнти

Філе риби – 500 г (терпуг)
Рослинна олія – 2 столові ложки (для смаження)
Ріпчаста цибуля – 2 головки
Петрушка – 1 столова ложка
Вершкове масло – 20 г
Вершки – для подачі
Для маринаду:
Винний оцет – 100 мл
Оливкова олія – 4 столові ложки
Базилік – 1 столова ложка
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 1-2 шт.
Сіль – за смаком
Вино біле сухе – 1 склянка

Як приготувати маринована риба Смажена з цибулею у вершках