Мариновану скумбрію у вині неможливо перетримати, тому що вона приготовлена в гарячому маринаді. Якщо вам подобається, ви можете додати родзинки, кедрові горіхи і/або корицю…
Інгредієнти
філе 1 свіжої скумбрії – близько 500 г | |
цибуля ріпчаста, тонко нарізаний – 1 великий | |
сухого білого вина – 160 мл (2/3 склянки) | |
білого винного оцту – 60 мл (1/4 склянки) | |
1 столова ложка подрібненої – 1 столова ложка | |
оливкової олії – 1 столова ложка | |
сіль і мелений чорний перець – за смаком | |
лавровий лист – 1 листочок | |
скибочками лимона – при подачі |
Як приготувати Маринована скумбрія з цибулею у вині
Сторінка: 1 2