Маринована сьомга смажена з овочами по-китайськи

Маринована сьомга смажена з овочами по-китайськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителям східної кухні рекомендується звернути увагу на рецепт сьомги з овочами по-китайськи.

Інгредієнти

філе сьомги без кісточок – близько 350 г
чилі соус солодкий – 15 мл
приправа для рибних страв – за смаком
олія кунжутна для маринаду і обжарювання – за смаком
соус гранатовий – 10 мл
соус соєвий густий – 12 мл
молодий цукіні або кабачок невеликого розміру – одна штука
молода картопля – одна штука
брокколі – 1/2 качана
болгарський перець – одна штука
морська сіль тонкомолота – за смаком

Як приготувати Маринована сьомга смажена з овочами по-китайськи