Хочеться відзначити, що ці мариновані баклажани не призначені для тривалого зберігання і консервації. Це блюдо потрібно подавати тільки як ситну закуску.
Інгредієнти
баклажани – 1,3 кг | |
свіжий імбирний корінь – 6 см | |
свіжий корінь хрону – 6 см | |
кип’ячена вода холодна – 600 мл | |
суміш з різною городньої зелені – один великий пучок | |
столовий оцет 5% – половина склянки | |
часник великий – 1 головка | |
часник великий (одна головка); кам’яна сіль крупного помелу – 1 ст. ложка | |
ароматне масло рослинне – 3 ст. ложки | |
коричневий цукровий пісок – 1 ст. ложка |
Як приготувати Мариновані баклажани з хріном і імбиром
Сторінка: 1 2