Мариновані гриби гливи

Мариновані гриби гливи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оцет має бути 6%,якщо такого немає,а є 70%,не полінуйтеся сходити в магазин і купити саме 6%,т. к. грибочки ви можете зіпсувати.

Інгредієнти

гриби Гливи – 1 кг можна трохи більше
вода – 10 с. л.
лаврове листя – 2 шт поламати навпіл,для аромату
сіль – 2 ч. л. можна і як дрібну так і велику
цукор – 4 ч. л.
оцет 6 % – 4 с. л. хто любить кисліші можна 5 с. л.
олія соняшникова – 10 с. л.
часник – 1 головка
гвоздика – 4-5 штучки для аромату

Як приготувати Мариновані гриби гливи