Молдавські пиріжки (Вэрзэре) з картоплею і потрошками

Молдавські пиріжки (Вэрзэре) з картоплею і потрошками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кількість інгредієнтів на начинку я пишу приблизно, завжди роблю її душі, адже начинку можна і так з’їсти. Головне, щоб більше було.

Інгредієнти

Борошно – 250-300 гр
Тепла вода – 100 гр
Рослинне масло – 100 гр
Сіль в тісто – щіпка
Картопля – 1 кг
Курячі потрухи – 300 гр Беріть на свій розсуд, у мене було стільки
Цибуля – 1 шт
Сіль перець в начинку за смаком
Жовток – 1 шт для змащування пиріжків
Молоко – 2 ст. л. для змащування пиріжків
Чорний кунжут – 3 ст. л. для присыпке

Як приготувати Молдавські пиріжки (Вэрзэре) з картоплею і потрошками