Морквяно-ананасовий домашній хліб

Морквяно-ананасовий домашній хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Солодкий і вологий домашній хліб, без зайвих жирів і бажаним кількістю цукру. Приємне частування, яке порадує найвибагливіших їдців.

Інгредієнти

житнього обдирного борошна – 3 чашки
харчової соди – 1 1/2 чайної ложки
розпушувач – 1/2 чайної ложки
солі – 1/2 чайної ложки
ріпакової олії – 1 1/4 склянки
білого цукру – 3/4 склянки або менше за смаком
коричневого цукру – 3/4 склянки або менше за смаком
яйця – 3 шт.
ванілі – 1 чайна ложка
тертої моркви – 2 склянки
ананаса, подрібненого з натуральним соком – 1 стакан можна використовувати консервований 1
горіхи – 1 чашка, за бажанням нарізані та підсмажені волоські горіхи або гарбузове насіння

Як приготувати Морквяно-ананасовий домашній хліб