Мяке апельсинове печиво

Мяке апельсинове печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кожна країна мала свій фірмовий рецепт цього нехитрого ласощі. Італійці називали його біскотті, англійці – бісквітом, голландці – коекже.

Інгредієнти

Для тіста
вершкове масло – 50 гр
цукор – 80 гр
сметана – 3 ст. л.
яйце – 1 шт
борошно – 300 гр
сіль – 0,5 ч. л.
сода або розпушувач – 0,5 ч. л.
для начинки
апельсин – 1 шт
цукор – 160 г
крохмаль – 1 ст. л.
Для змазування
Молоко – 2 ст. л.
Яйце – 1 шт

Як приготувати М’яке апельсинове печиво