М’ясними биточками називаються дуже соковиті котлети з домашнього фаршу або рубаного м’яса, які можна дуже швидко приготувати на плиті або в духовці.
Інгредієнти
довгозерний рис – 150 гр | |
рубане змішане м’ясо – 400 гр | |
гілочки свіжої петрушки – чотири штуки | |
ароматна оливкова олія для обсмажування – за смаком | |
великий салатний цибуля – одна штука | |
пшеничні сухарі мелені – шість ст. ложок | |
тонкомолота сіль морська – за смаком | |
сирі жовтки яєчні – дві штуки | |
мелений гострий червоний і чорний перець – за смаком | |
очищені часникові великі часточки – дві штуки | |
яйце куряче – 1 невелика | |
панірувальні сухарі – жменя |
Як приготувати М’ясні биточки з рисом
Сторінка: 1 2