Мясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем

Мясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спробуємо сьогодні що-небудь новеньке? Наприклад, запекти м’ясо в листковому тісті. Смак “розбавимо” грибами і солодким перцем.

Інгредієнти

Яловичина – 1 кг
Листкове тісто – 500 г
Гриби печериці – 500 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Болгарський перець – 1 шт.
Рослинне масло – 2-3 столові ложки

Як приготувати М’ясо, запечене в листковому тісті з грибами і болгарським перцем