Наваристий червоний борщ

Наваристий червоний борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочу додати, що все дрібно нарізаємо, а найголовніше це капуста, не дуже приємно коли в борщі плавають бруски, тому нарізаємо тоненько.

Інгредієнти

капуста белокочаная – 1 шт маленька
картопля – 5 шт середні
м’ясо – 300-400 будь-яке ( в моєму випадку курка)
цибуля ріпчаста – 1 шт
морква – 1 шт
перець болгарський – 1/2
буряк – 2 шт середні
помідор – 1 шт
оцет 70% – 1 ст. ложка
сіль – пів ст. ложки
зелень – 2 щіпки
сметана – 1 столова ложка
олія соняшникова – 2 чарки для зарки
часник – 2 головки
лавровий лист – 3 шт

Як приготувати Наваристий червоний борщ