Хочу додати, що все дрібно нарізаємо, а найголовніше це капуста, не дуже приємно коли в борщі плавають бруски, тому нарізаємо тоненько.
Інгредієнти
капуста белокочаная – 1 шт маленька | |
картопля – 5 шт середні | |
м’ясо – 300-400 будь-яке ( в моєму випадку курка) | |
цибуля ріпчаста – 1 шт | |
морква – 1 шт | |
перець болгарський – 1/2 | |
буряк – 2 шт середні | |
помідор – 1 шт | |
оцет 70% – 1 ст. ложка | |
сіль – пів ст. ложки | |
зелень – 2 щіпки | |
сметана – 1 столова ложка | |
олія соняшникова – 2 чарки для зарки | |
часник – 2 головки | |
лавровий лист – 3 шт |